Final Four Liga Campionilor (f): Organizarea turneului de la București costă 320.000 de euro. Iată, defalcat, pe ce se cheltuiesc banii – EXCLUSIV

trofeu liga campionilor

La București se dispută sâmbătă și duminică meciurile Final Four-ului Ligii Campionilor la volei feminin. Doarvolei.ro vă prezintă exact suma totală plătită pentru organizarea acestei competiții.
Ceea ce vedeți mai jos sunt bugetele prezentate în Consiliul General al Primăriei Capitalei, acolo unde s-a aprobat organizarea turneului final la Sala Polivalentă. Tot Final Four-ul a costat 320.000 de euro.

Din acești bani, 150.000 de euro au fost plătiți de Primăria Blaj, pentru depunerea candidaturii. Apoi, pentru organizarea propriu-zisă a turneului final, s-au cheltuit alți 170.000 de euro. 20.000 de euro dintre aceștia au venit de la sponsori, Jidvei fiind unul dintre cei mai recenți intrați în horă.

Ceilalți 150.000 de euro au fost plătiți de Primăria Municipiului București. Aceștia au fost împărțiți după cum rezultă din această proiecție de buget, astfel:

Cheltuieli cu transportul, cazarea și masa oficialilor CEV – 11.000 de euro

Cheltuieli cu organizarea meciului –  35.000 de euro.

Cheltuieli cu cazarea si masa echipelor – 38.000 de euro

Cheltuieli cu organizarea festivității de premiere, a spectacolelor – 35.000 de euro

Cheltuieli cu paza, stewarzi – 8.000 de euro

Cheltuieli asigurare, proces inspecție tehnică, arbitri/ oficiali – 10.000 de euro

Cheltuieli de prmovare, site dedicat, marketing – 9.000 de euro

Alte cheltuieli – 4.000 de eurocheltuieli liga campionilor final four
Cheltuieli defalcate pentru turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin de la Bucurestsi (partea I)
cheltuieli final four liga campionilor
Cheltuieli defalcate pentru turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin de la Bucurestsi (partea a II-a)

Acestea ar fi costurile turneului final al Ligii Campionilor care are loc în weekend la București. În încheiere cred că este interesant de văzut și cum s-au prezentat echipele feminine de minivolei, speranțe, cadete și junioare din Blaj în acest sezon. Pentru că și acolo sunt investiți banii comunității locale, nu doar în turneele finale. Surprinzător pentru un oraș unde voleiul se mănâncă pe pâine, rezultatele de la acest eșalon sunt exact la polul opus, adică dezastruoase.

Echipa de minivolei: nu a obținut nici o victorie în turneele primei faze. A câștigat 4 seturi în 12 meciuri.

Echipa de speranțe: s-a calificat la turneul semifinal, unde a obținut o singură victorie

Echipa de cadete: nu a câștigat decât două seturi în cele 8 meciuri disputate în prima fază a campionatului.

Echipa de junioare: nu a participat la campionat.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns