FIVB a anunțat datele sezonului 2020/ 2021. Care e perioada în care se pot disputa campionatele naționale, meciurile din VNL sau campionatele continentale

general volei maini blocaj

Consiliul de Administrație al FIVB a aprobat datele oficiale pentru sezonul 2020/ 2021, care urmează amânării cu un an a tuturor competițiilor importante din acest sezon, Jocurile Olimpice și de VNL.
Ca noutate, cei de la Federația Internațională de Volei au decis că în luna iunie, nu doar că ar putea fi începute noile campionate naționale în țările unde se poate juca și se și vrea asta, dar ar putea fi terminate și cele întrerupte din sezonul 2019/ 2020, acolo unde se dorește acest lucru.

Iată cum arată calendarul făcut de FIVB pentru sezonul 2020/ 2021. Nu sunt incluse și Jocurile Olimpice, pentru că această competiție este sub patronajul Comitetului Internațional Olimpic.

Ce s-a decis referitor la campionatele naționale 2020/ 2021

De la 1 iunie, acolo unde se dorește, se pot relua campionatele naționale suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. De la aceeași dată, este permisă, de asemenea, începerea ediției 2020/ 2021 a campionatelor din întreaga lume, dacă federațiile naționale doresc acest lucru. Altfel, întrecerile interne pot începe oricând, totul e să se termine cel mai târziu la 18 aprilie 2021.

Când se vor încheia cupele continentale în sezonul 2020/ 2021

Data limită până la care se pot disputa meciurile din cupele continentale în ediția 2020/ 2021 este 2 mai 2021. Este de așteptat ca atunci să se dispute finalele Ligii Campionilor, competiția care încheie sezonul cupelor europene.Ediția 2021 a Volleyball Nations League (VNL)

Anulată în acest an, ediția 2021 a VNL va începe în a doua săptămână a lunii mai (pe 7 sau 11 mai 2021) și se va încheia la 27 iunie 2021. Italia și China rămân gazdele turneelor finale la masculin, respective feminin.

În ce perioadă vor avea loc campionatele continentale 2021

Campionatele continentale vor avea loc în intervalul 19 august – 19 septembrie 2021. Rămâne ca datele exacte să fie confirmate sau anunțate de Confederațiile Continentale. Tot ele sunt responsabile să adapteze programul calificărilor în funcție de aceste date. Anul viitor sunt prevăzute și Campionatele Europene, printre gazdele celor feminine numărându-se și orașul Cluj-Napoca.

Cadoul ideal pentru jucătoarele de volei de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, acolo de unde puteți comanda fel de fel de produse corespunzătoare pasiunii voastre. Mai jos puteți vedea setul de lanț cu pandantiv și cercei.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns