Forţe noi pentru Alba Blaj în semifinalele Ligii Campionilor

Natasa Krmanovic

Alba Blaj a reușit o serie de victorii impresionante în acest sezon și va juca în semifinalele Ligii Campionilor. Cea mai prestigioasă competiție de volei este şi extrem de dificilă mai ales în fazele avansate ale turneului. Pentru moment, echipa așteaptă să afle numele adversarelor însă, îşi consolidează lotul cu forțe proaspete. În meciurile anterioare, echipa din România a pornit deseori cu prima şansă însă casele de pariuri se pregătesc să ofere cote mai mici adversarelor.

În ţara noastră voleiul este un sport mai puţin popular decât baschetul, handbalul, tenisul și evident fotbalul. Din fericire, echipe precum Alba Blaj au reaprins interesul pentru acest frumos sport iar o performanță în semifinală ar creşte şi mai mult popularitatea. Cei care și pariază pot află informații utile despre competiție, echipele participante şi bineînţeles cote la RomanianOnlineCasinos.com.

Fază finală a acestei competiţii se va desfășura la București pentru prima data în istorie. Organizarea turneului final al Ligii Campionilor la volei feminin în România reprezintă o premieră și un moment foarte important pentru iubitorii acestui sport. Se preconizează că un număr mare de spectatori vor participa la meci și își vor încuraja favorită. Adversarele noastre sunt de calibru iar o victorie în fața lor, chiar și pe teren propriu ar reprezenta o performanță remarcabilă.

Jucătoare de top se alătură Alba Blaj

Echipa din România și-a consolidat lotul cu două jucătoare din Turcia și Serbia, profitând de noile schimbări de regulament. Din Turcia au venit Natașa Krmanovic și Tijana Malesevic care au terminat sezonul cu Seramiksan şi aduc un plus de siguranță echipei noastre. Experiența pe centru este extrem de importantă, în conditiile în care ele au jucat de două ori în carieră în Final Four din Liga Campionilor, în 2011 și 2013.

Pe de altă parte, Tijana va participă pentru prima dată la această etapă a Ligii Campionilor. Ea este membră a echipei naționale sârbe, care în 2017 a câştigat Campionatul European şi a luat medalia de argint în 2016 la Jocurile Olimpice de la Rio. Există bineînțeles și critici ale acestor noi prevederi de regulament care permit echipelor să transfere noi jucători la sfârșitul sezonului de Liga Campionilor. Regulile au fost făcute însă la startul turneului și toate echipele au beneficiat de aceleași oportunități.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns