FOTO: Bogdan Olteanu și Volei Brasil Kirin, debut cu victorie în Superliga braziliană masculină

superliga braziliei bogdan olteanu volei
superliga braziliei bogdan olteanu volei
Bogdan Olteanu in duel la fileu in prima etapa a Superligii Braziliei

Bogdan Olteanu a devenit oficial primul român care evoluează în Superliga Braziliei la volei masculin. El a fost titular la Volei Brasil Kirin în prima etapă a campionatului.

Bogdan Olteanu a fost titular și a adus chiar punctul victoriei cu un bloc-out în succesul obținut de Volei Brasil Kirin, pe propriul teren, contra celor de la Maringa. Olteanu și coechipierii lui s-au impus cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-16), debutând astfel cu dreptul într-o competiție care va avea finala în aprilie 2016. Până atunci, ne așteaptă încă 21 de etape interesante (sunt 12 echipe înscrise în campionat), la finalul cărora se vor disputa sferturi de finală, semifinale și marea finală.

Următorul meci al celor de la Volei Brasil Kirin va fi tot acasă, pe 12 noiembrie, contra celor de la Minas.

Iată câteva imagini cu Bogdan Olteanu în acțiune și alături de coechipierii săi.


bogdan olteanu volei brasil kirin
Bogdan Olteanu celebreaza un punct alaturi de colegii sai
Bogdan Olteanu )al doilea din stanga) alaturi de coechipierii sai la inceputul partidei
Bogdan Olteanu )al doilea din stanga) alaturi de coechipierii sai la inceputul partidei
bogdan olteanu kirin superliga brazilia
Bogdan Olteanu si coechipierii sai dupa primul meci castigat in Superliga Braziliei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns