FOTO: Copii din 9 țări au participat la Festivalul Balcanic de Volei pentru Copii de la Belgrad

festival balcanic volei serbia belgrad
festival balcanic volei serbia belgrad
Participantii la Festivalul Balcanic in obisnuita poza de grup

În acest final de săptămână a avut loc la Belgrad Festivalul Balcanic de Volei pentru Copii. Au participat echipe din 9 țări. Din păcate, România a absentat de la această manifestare.

O inițiativă foarte frumoasă a Uniunii Balcanice de Volei, Festivalul Balcanic de volei pentru copii a avut loc anul acesta la Belgrad, în Serbia. Terenurile au fost amenajate în centrul orașului, iar la premiere au venit componenții naționalei Serbiei, una dintre cele mai puternice din Europa. Au participat la competiție copii din 9 țări: Albania, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Macedonia, Grecia, Moldova, Muntenegru, Turcia si Serbia. Din păcate, România a lipsit, dar sper ca de la anul să se reia această participare care aduce numai bucurie în sufletele celor mai mici voleibaliști.
Iată în continuare câteva fotografii de la acest Festival Balcanic.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns