FOTO: Cristina Pîrv l-a premiat din partea FRV pe Serginho, MVP-ul Jocurilor Olimpice de la Rio

cristina pirv serginho curitiba
cristina pirv serginho curitiba
Cristina Pirv alaturi de Serginho, la Curitiba

În Brazilia e sărbătoare în aceste zile. Naționala masculină de volei, campioană olimpică la Rio acum două săptămâni, dispută două meciuri amicale contra Portugaliei. Nu în sală, ci pe stadioane, în fața a zeci de mii de fani. Aceste două partide reprezintă prilejul ideal pentru Serginho (41 de ani), MVP-ul Jocurilor Olimpice de la Rio, să se retragă oficial din activitate.

Sâmbătă a avut loc prima partidă. Găzduită de stadionul din Curitiba, în fața a 33.000 de fani, întâlnirea a fost câștigată, evident, de brazilieni, care s-au impus cu scorul de 3-0 (25-17, 25-13, 25-16).

La meci a asistat și Cristina Pîrv, care a avut o primă acțiune în calitate de ambasador al voleiului românesc: i-a înmânat lui Serginho, pe care îl cunoaște de ani buni, o plachetă din partea Federației Române de Volei.Mai jos vedeți o imagine cu arena amenajată în mijlocul stadionului din Curitiba. Al doilea meci are loc azi, duminică, de la ora 16.00, ora României, pe arena din Brasilia.

curitiba volei
Terenul de volei a fost amenajat in mijlocul stadionului din Curitiba
Terenul de volei a fost amenajat in mijlocul stadionului din Curitiba
Terenul de volei a fost amenajat in mijlocul stadionului din Curitiba

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns