FOTO: Fanii japonezi au stat la coadă să intre la meciurile turneului preolimpic de la Tokyo

fani volei fivb turneu preolimpic
fani volei fivb turneu preolimpic
Fanii japonezi asteapta deschiderea portilor pentru a intra in arena

În Tokyo a început turneului preolimpic de volei masculin, acolo unde fanii au stat și la coadă să poată intra în arenă.

Sâmbătă s-au disputat primele meciuri ale turneului preolimpic de volei masculin, iar AICI puteți vedea rezultatele.

Dacă mai sus vedeți cum fanii au așteptat și pe jos pentru a prinde deschiderea porților, mai jos puteți vedea câteva imagini inedite din prima zi a competiției.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns