FOTO: Formația germană TSV Herrsching are cele mai trăznite tricouri

TVS Herrsching tricouri volei masculin
TVS Herrsching tricouri volei masculin
Jucatorii TVS Herrsching joaca in echipamente bavareze

Campionatul german masculin de volei oferă imagini foarte frumoase în fiecare ediție.

După ce anul trecut Friedrichschafen a jucat în tricouri roz pentru a-i face pe suporteri să umple sala până la refuz, în actuala ediție a Bundesligii ștafeta a fost preluată de TSV Herrsching. Aflată într-o localitate situată la 41,7 km de Munchen, formația joacă în această ediție de campionat cu tricouri inspirate din ținutele bavareze purtate la Oktoberfest.

De altfel, echipamentul, care imită perfect ținutele bavarezilor – cu cămăși în carouri și pantaloni scurți de piele cu ”bretele” unite în dreptul pieptului – a fost lansat chiar în timpul Oktoberfest, adică pe la mijlocul lunii septembrie, cu câteva săptămâni înaintea startului campionatului. Și a făcut furori de atunci.
Mai jos vedeți câteva fotografii cu jucătorii de la TSV Herrsching în acțiune în echipamentul despre care toată lumea vorbește și care demonstrează ce se poate face pentru imaginea unei echipe atunci când se dorește. Și să știți că noile tricouri le poartă noroc jucătorilor, echipa ocupând locul 6 în clasament, cu patru victorii obținute în 7 meciuri.

herrsching-tricou-volei herrsching-tricou-volei-11

TVS Herrsching volei echipament
TVS Herrsching are tricouri inedite

herrsching-tricou-volei-9 herrsching-tricou-volei-8

TVS Herrsching volei masculin echipament
Fotografie de grup a jucatorilor de la TVS Herrsching

herrsching-tricou-volei-5 herrsching-tricou-volei-4 herrsching-tricou-volei-3 herrsching-tricou-volei-2 herrsching-tricou-volei-1

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns