FOTO: Imagini cu naționala României din meciul cu Grecia, din Liga Europeană

romania grecia volei feminin liga europeana
romania grecia volei feminin liga europeana
Imagine din meciul dintre Romania si Grecia

 

România a debutat azi în noua ediție a Ligii Europene la volei feminin. Din păcate, au început cu o înfrângere.

Dacă despre înfrângerea României cu Grecia (scor 3-0) ați putut citi AICI, e bine de știut că și campioana ediției precedente și gazda acestui turneu, Ungaria, a fost învinsă de Slovenia, care s-a impus cu scorul de 3-0!

Sâmbătă, româncele antrenate de Paul Bogdan vor juca împotriva Sloveniei (ora 17.00). Până atunci, mai jos puteți vedea imagini cu jucătoarele noastre în acțiune.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns