FOTO: Jucătoarele de la CSM București, invitate la ”Chefi la Cuțite”

csm bucuresti volei chefi la cutite

Jucătoarele de la CSM București au avut parte azi de o experiență inedită: au fost invitate în studioul emisiunii Chefi la Cuțite.
Vă spun drept că nici nu știu pe ce post se difuzează emisiunea, dar de auzit am auzit de ea, însă și dacă nu aș fi auzit aș fi publicat fotografia, pentru că îmi place când echipele de volei au astfel de ieșiri în afara sălilor. Indiferent de numele formației și de eșalonul în care evoluează.

Așadar, dacă sunteți curioși și ce au făcut fetele de la CSM în studioul de televiziune, aflați îndată: conform informațiilor de pe pagina de Facebook a secției de volei din cadrul clubului bucureștean, ele au fost invitatele speciale ale emisiunii. Au gustat din preparatele gătite de echipele celor trei chefi (pe vremea mea le spunea bucătari) și au votat câștigătorii rundei.

Foarte frumos, cred că și pentru fete a fost o experiență memorabilă. promit să mai prezint astfel de acțiuni, indiferent, repet, de numele formației, oraș sau eșalon.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns