FOTO: Mii de fani au așteptat la aeroport naționala Thailandei la sosirea din Japonia după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

thailanda fani asteapta echipa volei
thailanda fani asteapta echipa volei
Mii de fani au asteptat echipa Thailandei la revenirea acasa dupa ratarea calificarii la JO

Thailanda a ratat la ”mustață” calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, încheind, duminică, pe locul 5, primul sub linie.

Thailanda a încheiat competiția disputată la Tokyo la doar un punct în spatele Coreei de Sud, dar rămâne cu regretul înfrângerii cu 3-2 suferite în fața Japoniei, în care arbitrii, spun thailandezii, au jucat un rol crucial.

Cert este că în ochii și inimile fanilor thailandezi jucătoarele naționalei sunt adevărate eroine, așa cum este și normal. Drept urmare, la revenirea în țară a echipei au umplut aeroportul pentru a le întâmpina pe jucătoare. Vedeți mai sus o imagine sugestivă.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns