FOTO: Naționala feminină de senioare a României, o victorie și o înfrângere în Franța

volei romania nationala feminina senioare
volei romania nationala feminina senioare
Nationalele Romaniei si Frantei, la startul celui de-al doilea amical

Aflată în plină pregătire pentru calificările pentru Campionatul European, naționala de volei feminin a României a disputat ieri și azi două meciuri amicale, în orașul Pau, contra naționalei Franței.

Partidele au reprezentat și debutul pe banca tehnică a naționalei României a italianului Davide Delmati, care e ajutat din postura de antrenor secund de Mădălina Angelescu. Preparator fizic este Florin Vasile-Bosi, iar fizioterapeut Andrei Costea.
Fetele noastre au obținut o victorie și au suferit o înfrângere în cele două partide. Victoria a venit sâmbătă, și a fost obținută cu scorul de 3-2 (22-25, 25-22, 25-15, 21-25, 15-12), în vreme ce înfrângerea a fost suferită azi, cu scorul de 1-3.

Naționala României se pregătește de participarea la calificările Campionatului European. Echipa noastră face parte din grupa E, alături de Bulgaria, Elveția și Muntenegru. Calificările se dispută sub forma a două turnee, primul având loc în Bulgaria, în perioada 16-18 septembrie, iar al doilea în România, în perioada 22-24 septembrie. Prima clasată se va califica direct la turneul final al Europeanului, în vreme ce ocupanta locului secund va participa la un alt turneu de calificare.

Echipa României a fost compusă din următoarele jucătoare:

Universali: Ioana Baciu, Roxana Bacșiș.

Secunzi: Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Anamaria Berdilă, Adina Salaoru.

Ridicători: Diana Tătaru, Alice Kapelovies.

Principali: Andreea Petra, Georgiana Faleș, Nneka Onyejekwe.

Libero: Andreea Ispas, Mihaela Albu.

Iată în continuare câteva fotografii culese de pe Facebook sau Twitter cu fetele noastre în timpul zilelor petrecute în Franța.

frana romania volei feminin
Voleibalistele din Romania si Franta, la dineul comun avut inaintea confruntarilor
romania volei nationala feminina
Nationala Romaniei in Franta (foto: FRV)
romania nationala feminina volei
Jucatoarele noastre la primăria din Pau
volei romania nationala feminina senioare
Nationala de volei a Romaniei
volei romania nationala feminina senioare
Nationala feminina de volei a Romaniei

echipa romania franta amical feminin 3

volei romania nationala feminina senioare
Faza de joc din primul amical
nationala romania volei feminin senioare
Echipa noastra la intonarea imnurilor
nationala romania volei feminin senioare
Componentele nationalei Romaniei la incalzire

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns