FOTO: Naționala Serbiei, medaliată cu bronz la Europene, la dineul oferit în cinstea ei de președintele țării

serbia dineu volei nationala bronz european

Naționala masculină de volei a Serbiei a revenit la Belgrad cu medaliile de bronz ale Campionatelor Europene din Polonia după o prestație apreciată de toată lumea. Iar acasă au fost primiți ca niște eroi.
Aflați la doar o minge de calificarea în finală – au fost învinși de Germania în semifinale după ce au condus cu 2-0 – sârbii și-au revenit psihic și au învins, tot cu 3-2, Belgia, cucerind medaliile de bronz.

CITEȘTE ȘI: Cum arată echipa ideală a Campionatului European masculin de volei.

O performanță extraordinară, iar ca recunoaștere a acestui lucru au fost primiți, ieri, de președintele Serbiei, Aleksandar Vucic. Acesta a dat un dineu în cinstea voleibaliștilor, care aufost prezenți cu toții, în frunte cu antrenorul Nikola Grbic și cu căpitanul Dragan Stankovic. Acesta a fost și cel care, conform tradiției, i-a dăruit șefului statului un tricou al naționalei Serbiei, cu autografele jucătorilor pe el.

volei serbia presedinte vucic
Capitanul Serbiei, Stankovic, i-a oferit un tricou cu autografele jucatorilor presedintelui Serbiei, Vucic
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns