FOTO: Olandeza de la CSM București gătește în culorile tricolorului. A făcut o tartă tricoloră

nicole hoolhaas tarta olanfda
nicole hoolhaas tarta olanfda
Nicole Hoolhaas a gatit o tarta

Transferată în această vară de CSM București, voleibalista olandeză Nicole Koolhaas le-a făcut, de acasă, o surpriză fanilor români.

Internaționala olandeză Nicole Koolhaas evoluează pe postul de centru, lucru de înțeles având în vedere că are 1.98 m înălțime. Ea se află încă acasă, dar deja știe destule lucruri despre România, iar ieri a și demonstrat acest lucru. A făcut o tartă cu fructe în culorile tricolorului nostru, apoi a potat imagini pe pagina de Facebook, acestea fiind preluate și de cei de la CSM București.

Mi s-a părut tare drăguț, de aceea am și postat aceste fotografii aici. Cei care mă cunosc știu că nu sunt unul dintre susținătorii regulii care prevede un număr nelimitat de străini în prima ligă, dar din moment ce există democrație, și conducătorii cluburilor au decis formula de joc, nu îmi rămâne decât să sper că în campionatul viitor le va veni mintea la cap și se vor gândi și la voleiul românesc, nu doar la performanțele trecătoare date de angajarea unor mercenari din străinătate.




Ca să rămân la CSM București, această formație și-a pierdut o mare parte dintre jucătoarele care au cucerit anul trecut Cupa Challenge, așa că acum a fost nevoită să aducă multe voleibaliste. Printre numele noi regăsim și trei cadete de mare perspectivă: Alexia Căruțașu, Francesca Alupei și Maria Dulău, trei dintre cele mai talentate tinere de jucătoare din România. Eu le-am văzut de mai multe ori la lucru și chiar cred că, dacă se va avea grijă cu ele, fără forțări inutile, cu antrenamente conform vârstei și stadiului de dezvoltare fizică, pot ajunge jucătoare de bază în naționala de senioare peste câțiva ani.

Campionatul Diviziei A1 la volei feminin va începe la 15 octombrie.

nicole hoolhaas tarta tricolora
Nicole Hoolhaas in bucatarie, taind tarta tricolora
nicole hoolhaas tarta tricolora
Tarta tricolora

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns