FOTO: Voleibalistele cadete de la Agroland s-au fotografiat cu o campioană a tenisului: Irina Begu

irina begu agroland timisoara cadete volei
irina begu agroland timisoara cadete volei
Irina Begu a facut un selfie cu cadetele formatiei Agroland Timisoara

Aflate la Cluj, unde participă la turneul semifinal al campionatului național de volei pentru cadete, componentele formației Agroland Timișoara s-au întâlnit joi cu o campioană a tenisului.

Profitând de faptul că antrenamentele echipei de Fed Cup a României din sala Polivalentă au fost libere pentru fani, componentele echipei de volei Agroland Timișoara au fost să le vadă la lucru pe fetele noastre care se pregătesc pentru meciul cu Germania, din barajul de promovare in Grupa Mondiala 1. AICI găsiti orice informații despre tenis.

Iar la final au făcut o fotografie care cu siguranță în viitor va fi un prilej de mândrie nu doar pentru ele, dar și pentru Irina, care a putut să facă un selfie cu câteva dintre, probabil, voleibalistele de top ale României de mâine.




AICI vedeți rezultatele înregistrate în cadrul turneului semifinal de la Cluj la volei pentru cadete.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns