FOTOGALERIE: Cele mai frumoase imagini ale zilei a treia a Cupei Mondiale și rezultatele înregistrate

Alexander Yanutov cupa mondiala volei rusia
Alexander Yanutov cupa mondiala volei rusia
Rusul Alexander Yanutov si un plonjoc spectaculos

Cupa Mondială la volei masculin și-a disputat azi cea de-a treia etapă. O rundă care a adus prima înfrângere Argentinei, dar care a confirmat forma bună a formațiilor Poloniei, Italiei și SUA. Vineri e zi de pauză, urmând ca întrecerile să se reia sâmbătă.

În cea de-a treia etapă nu am avut nici un rezultat de 3-2, toate meciurile încheindu-se în 3 sau 4 seturi. Iată rezultatele înregistrate în ziua a treia a Cupei Mondiale:

 1. Italia – Egipt 3-1
 2. Iran – Venezuela 3-0
 3. Canada – SUA 0-3
 4. Argentina – Polonia 1-3
 5. Rusia – Tunisia 3-0
 6. Japonia – Australia 3-1
Vineri este zi de pauză, urmând ca sâmbătă întrecerea să continue cu etapa a patra, care programează meciurile:

 1. SUA – Italia
 2. Polonia – Iran
 3. Australia – Egipt
 4. Tunisia – Venezuela
 5. Rusia – Argentina
 6. Japonia – Canada

În acest moment, trei formații sunt neînvinse: SUA, Italia și Polonia, cu primele două urmând să joace una împotriva celeilalte. Clasamentul final, făcut la capătul celor 11 etape, se realizează în funcție de numărul victoriilor, nu de al punctelor, primele două clasate primind biletele pentru Jocurile Olimpice.

Iată în continuare câteva dintre cele mai frumoase imagini din meciurile disputate azi la Cupa Mondială.

[huge_it_gallery id=”3″] [wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns