FOTOGALERIE: Giani Crețu a fost antrenor principal la Belogorie Belgorod la victoria în fața lui Zenit St. Petersburg

giani cretu belogorie belgorod volei

Anunțat ca secund de către presa rusă din acestă săptămână, românul Giani Crețu a venit, de fapt, ca antrenor principal la Belogorie Belgorod. Iar debutul a fost unul remarcabil.
Belogorie Belgorod, cu Giani Crețu antrenor principal, a învins în propria sală, cu scorul de 3-1 (25-21, 25-20, 22-25, 25-19), formația Zenit St. Petersburg. Meciul a contat pentru etapa a treia a campionatului Rusiei, iar Belogorie este în fruntea clasamentului, cu 9 puncte din tot atâtea posibile.

După cum veți vedea din fotografiile de mai jos, Giani Crețu a fost mereu conectat la meci, așa cum se întâmplă și la naționala Estoniei. De altfel, veți vedea într-una dintre fotografii că folosește același clipboard și aceleași fișe ca la naționala estoniană.

Nu pot decât să mă bucur de această numire – în urmă cu două zile presa rusă spunea că va fi doar secundul celebrului Genadi Shipulin – și să îi urez multă baftă. Vă mai spun doar că printre jucătorii pe care îi conduce se află celebrii Sergei Tetiuhin, care la cei 42 de ani ai săi este căpitanul echipei, gigantul Dimitri Muserski, sau campionii europeni din urmă cu câteva săptămâni Sergei Grankin – ridicătorul titular al Rusiei de ani buni – și Maksim Zhigalov.
giani cretu grankin belogorie
Giani Crețu le explică noilor săi elevi, iar Grankin e foarte atent

giani cretu sergei grankin volei belogorie
Giani Cretu discuta cu ridicatorul Sergei Grankin dupa meci
giani cretu belogorie belgorod
Giani Cretu este apropiat de sportivii săi
giani cretu belogorie principal
Fericirea primei victorii ca principal la Belogorie
giani cretu belogorie volei
Crețu urmăreste atent fiecare fază
giani cretu belogorie belgorod volei
Giani Cretu la Belogorie Belgorod
giani cretu belogorie belgorod volei
Cretu nu s-a sfiit să-l înlocuiască pe celebrul Grankin
Giani Crețu și clipboard-ul de la naționala Estoniei
giani cretu belogorie belgorod volei
Giani Crețu, bucuros după un punct al echipei sale
giani cretu belogorie belgorod volei
Faza de joc din Belogorie – Zenit
giani cretu belogorie belgorod volei
Atac al formației Belogorie Belgorod
giani cretu volei belogorie volei
Giani Cretu la interviurile de după succes
giani cretu belogorie belgorod volei
Giani Cretu discuta cu veteranul Sergei Tetiuhin

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns