FOTOGALERIE Imagini cu Adrian Gontariu şi Adrian Aciobăniţei la antrenament cu VfB Friedrichshafen

Echipa germana la antrenament
Echipa germana la antrenament

VfB Friedrichshafen, echipa la care sunt legitimaţi doi dintre cei mai buni voleibalişti români, Adrian Gontariu şi Adrian Aciobăniţei, antrenor principal Stelian Moculescu, iar unul dintre secunzi Bogdan Tănase, a început antrenamentele pentru noul sezon. Iar unele sunt chiar amuzante.

Îndemânarea şi atenţia sunt calităţi de bază în acest minunat sport care este voleiul. Aşa că antrenamentele specifice, pentru dezvoltarea acestor însuşiri, sunt mereu bine-venite. Şi o sursă de distracţie, pentru că, inevitabil, apar şi „rateuri”, spre amuzamentul general.
În continuare vă invit să vedeţi câteva imagini de la o astfel de şedinţă de pregătire specifică, făcută cu obiecte de diferite mărimi şi greutăţi. Îi veţi vedea în imagini, evident, şi pe Adrian Gontariu (31 de ani) şi pe Adrian Aciobăniţei (18 ani). Aflat la al patrulea sezon sub culorile echipei germane (a jucat în perioada 2009 – 2011 şi anul trecut), Gontariu este cel care anul trecut a făcut punctul prin care a adus titlul la Friedrichshafen.

Adrian Aciobăniţei, transferat în această vară de la Tomis Constanţa, este unul dintre cei mai promiţători voleibalişti români. Campion naţional cu constănţenii, participant în play-off 12 cu echipa de la malul mării, dar şi component, de-a lungul timpului, al tuturor naţionalelor masculine, inclusiv a celei de seniori, Aciobăniţei se află la prima experienţă peste hotare. Şi, după cum se pare, din pozele pe care le veţi vedea mai jos, s-a integrat foarte bine în atmosfera echipei.

Friedrichshafen va debuta în noul sezon pe 23 octombrie, cu un meci în deplasare, contra celor de la United Volley.

[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns