FOTOGALERIE: Mii de copii au jucat minivolei în Grecia sau Portugalia

terenuri portugalia festival minivolei
terenuri portugalia festival minivolei
Vedere aeriana cu cele 57 de terenuri amenajate pe iarba din Portugalia

Finalul de săptămână a fost extrem de propice voleiului practicat de cei mai mici sportivi. În afara Festivalului Balcanic de volei pentru copii care a avut în Serbia, în Grecia și Portugalia s-au organizat festivaluri de minivolei, cu zeci de terenuri amenajate în locuri care mai de care mai atrăgătoare.

În Grecia, aproape 1.500 de copii au participat la festivalul de minivolei organizat în Atena, pe străvechiul stadion Panathinaikos, pe care s-a organizat prima ediție a Jocurilor Olimpice moderne, în 1896. Pentru amatorii de statistici, au fost instalate 52 de terenuri pe pista arenei. Imagini de la acest eveniment vedeți mai jos.

În Portugalia, pe câmpia de la Albufeira do Azibo, în imediata apropiere a terenului de volei pe plajă pe care anul trecut s-a disputat Campionatul European de Beach Volley Under 22, peste 700 de copii au jucat volei în formații de câte doi sau trei jucători, pe cele 57 de terenuri amenajate în acest ținut de vis, în care cei mici evident că s-au simțit ca în povești. Vedeți imagini de la aceast festival al bucuriei și al voleiului.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “FOTOGALERIE: Mii de copii au jucat minivolei în Grecia sau Portugalia

  1. Sunt foarte fericita sa vad ca apar stiri in romania despre activitati dedocate voleiului in portugalua loc unde eu traiesc de 10 ani si unde fac parte dintr-o equipa in formare contribui la educarea fetelor avand mai multa experienta si sunt la fel de mandra ca in week-end-ul asta fete au jucat in competitia nationala de minivolei din portugalia. Inca asteptam finalele pentru ca acesta week-end a ploat mult si unele jocuri au fost anulate din cauza vremii dar zilele 9 si 10 iunie se reiau jocirile pentru a determina campionii la diferitele categorii de varsta. Imi pare rau ca acasa nu mi s-a dat o sansa de a juca intr-o equipa din divisia A2 chiar oferindu-ma sa joc fara sa fiu platit pentru ca pasiunea mea este mai presus decat banii, dar anul acesta am reusit cu ajutorul altor pasionati de acest sport minunat sa infiintam o equipa de senioare ceea ce in orasul unde sunt (Bragança) nu exista. Sintem in formare urmand ca anul urmator sa jucam in competitia inter-universitati. Va tin la curent cu stirile de pe aici. Pup!

Lasă un răspuns