FOTOGALERIE: Voleibaliștii de la Tomis, relaxare cu pistolul în mână

sergiu stancu volei tir poligon
sergiu stancu volei tir poligon
Sergiu Stancu asculta indicatiile instructorului de tir

Scăpați de grija adoptării bugetului pentru noul an – Consiliul Local a votat această măsură ieri -, voleibaliștii campioanei României, CVM Tomis Constanța, au sărbătorit revenirea calmului printr-o ieșire inedită: au mers la un poligon de tir.

Pentru că tot au țintit și în acest an titlul și o participare cât mai lungă în Liga Campionilor, conducătorii lor au organizat o ieșire cu temă. I-au dus pe băieți într-un poligon de tir, acolo unde țintele sunt bine desenate și unde fiecare, după posibilități, le poate atinge.

După cum veți vedea din pozele de mai jos, luate de pe pagina de Facebook a clubului constănțean, Sergiu Stancu, Robert Vologa, Andy Laza și ceilalți băieți s-au simțit perfect cu pistolul în mână. Peeste puțin timp ei vor transforma mingea în gloanțe.

poligon tir tomis constanta
Jucatorii de la Tomis Constanta primesc ultimele indicatii inainte de a lua pistolul
tomis constanta poligon tir stancu
Sergiu Stancu si ”victima” sa
robert vologa poligon tir
Robert Vologa, un tintas innascut
andy laza tir poligon pistol
Andy Laza si-a luat ”victima” acasa
Doi dintre stranierii Tomisului, la finalul actiunii
Doi dintre stranierii Tomisului, la finalul actiunii
vologa stancu tomis constanta tir
Robert Vologa si Sergiu Stancu la tir
sergiu stancu tir volei poligon
Sergiu Stancu in actiune
andy laza volei tir poligon
Andy Laza, un elev ascultator
[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns