Francezii au pierdut un jucător foarte important înaintea turneului preolimpic

Boyer, Tonniuti si Ngapeth se bucură după un punct al nationalei de volei a Franței

Franța era una dintre principalele favorite la obținerea calificării la Jocurile Olimpice în turneul european care va începe duminică, 5 ianuarie, la Berlin. Ultimele întâmplări nu îi mai fac atât de siguri de calificare.Cearta dintre Boyer și Ngapeth începută la Campionatul European și despre care scriam acum două zile că s-ar putea termina rău pentru naționala Franței a dus la retragerea momentană din prima reprezentativă a francezilor. Astfel, conform unui comunicat dat de fasul francez, el nu va juca acum la turneul preolimpic din motive personale. ”Lucrurile sunt clare. Eu vreau în continuare să joc pentru Franța și sper să o fac la vară. Mă doare să nu pot veni să ajut echipa acum, la acest turneu preolimpic, dar lucrurile sunt cum sunt și nu se poate”, a spus unul dintre cei mai buni falși din Europa la acest moment.

În aceste condiții, titular pe acel post va juca Jean Patry, o obișnuință a lotului Franței în ultimii ani.


Kevin Tillie a devenit tată de fată și va juca la turneul preolimpic pentru Franța

Totuși, francezii au primit și o veste bună. Kevin Tillie, fiul antrenorului, va fi prezent la turneul preolimpic, după ce soția sa a născut vineri o fetiță, pe Olivia. Astfel, sâmbătă Tillie cel mic va ajunge în cantonamentul naționalei și apoi va putea juca din primul meci, care este programat duminică, împotriva Serbiei.

De fapt, specialiștii sunt de părere că această partidă va fi și finala turneului german, acestea părând a fi cele mai valoroase participante la turneul preolimpic. Dar, având în vedere problemele francezilor, de la care vor lipsi și doi secunzi, Rossard și Clevenot, sârbii, campionii europeni en-titre, par a fi principalii favoriți la calificarea la Jocurile Olimpice.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.

Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Componența naționalei Franței pentru turneul preolimpic european

Ridicători: Benjamin Toniutti (captain), Antoine Brizard.

Centri: Kévin Le Roux, Nicolas Le Goff, Barthélémy Chinenyeze, Daryl Bultor

Falși: Jean Patry, Julien Winkelmuller

Secunzi: Earvin Ngapeth, Kévin Tillie, Julien Lyneel, Yacine Louati, Timothée Carle.

Libero: Jénia Grebennikov.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns