Franța a învins Polonia și va juca duminică finala turneului preolimpic de la Berlin contra Rusiei

franta volei masculin bucurie calificare
franta volei masculin bucurie calificare
Francezii sunt singura echipa neinvinsa la acest turneu de la Berlin

La Berlin s-au disputat semifinalele turneului preolimpic european de volei masculin. Franța și Rusia și-au demonstrat superioritatea.

Cel mai așteptat meci al zilei, cel dintre campioana mondială, Polonia, și campioana europeană, Franța, s-a încheiat cu victoria francezilor, scor 3-0 (29-27, 32-30, 25-20).

În finală, Franța va juca împotriva Rusiei, care a învins cu scorul de 3-1 (31-33, 25-22, 25-19, 26-24) formația țării gazdă, Germania.

În urma acestor rezultate, duminică se vor disputa cele două finale. În finala mare, care va avea loc de la ora 17.35, se vor întâlni Franța și Rusia, meciul urmând să fie transmis în direct pe Laola1.tv. Câștigătoarea va merge la Jocurile Olimpice, iar învinsa va juca în turneul preolimpic mondial de calificare la JO.

În finala mică se vor întâlni formațiile Poloniei și Germaniei. Partida va avea loc de la ora 14.45, și va fi în direct pe Laola1.tv. În urmă cu două zile, cele două formații s-au întâlnit în grupe și gazdele s-au impus cu 3-2. Din păcate, cine pierde ratează orice șansă de calificare la Jocurile Olimpice, ceea ce e păcat, pentru că ambele echipe sunt foarte valoroase.  Învingătoarea va merge, alături de ocupanta locului secund, la turneul mondial de calificare la JO.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Franța a învins Polonia și va juca duminică finala turneului preolimpic de la Berlin contra Rusiei

Lasă un răspuns