Gianni Crețu, anunțat în mod oficial ca antrenor la SKRA Belchatow

Gianni Crețu, antrenorul Sloveniei, la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2024

Mutarea anunțată de mai mult timp de doarvolei.ro a fost oficializată azi. Gianni Crețu este, în mod oficial, noul antrenor al formației SKRA Belchatow. 

Formația poloneză care a terminat pe locul 9 în ultima ediție a campionatului e pusă pe fapte mari. Vrea să redevină o forță în Polonia și pentru asta conducătorii ei știau că au nevoie de un antrenor valoros. Iar când Gianni Crețu este liber, este o gafă impardonabilă să nu încerci să-l aduci la echipă. Din fericire pentru club și spre marea mea bucurie, negocierile dintre cele două părți au fost încununate de succes, iar acum a venit momentul anunțului oficial.

Gianni chiar nu mai are nevoie de vreo prezentare, dar îmi face atâta plăcere să repet succesele pe care le-a obținut ca antrenor, încât o voi face și aici. El va fi la a cincea aventură în campionatul Poloniei, după cele de la AZS Olsztyn, Cuprum Lubin, Asseco Resovia Rzeszów și ZAKSA. Cu aceasta din urmă a cucerit Liga Campionilor, cupa și campionatul Poloniei, în 2021/ 2022, rezultate care nu au făcut altceva decât să reconfirme valoarea deosebită a tehnicianului român.

De atunci s-a dedicat muncii la naționala Sloveniei, cu care a cucerit bronzul la Europene și cu care a terminat pe 4 la Campionatul Mondial. Acum, împreună cu super-jucătorii săi, Gianni Crețu va încerca să aibă o evoluție cât mai bună în VNL, ceea ce ar echivala cu calificarea – grație clasamentului FIVB – la Jocurile Olimpice. Ar fi o confirmare a valorii extraordinare a antrenorului român, care se află deja în cantonament cu jucătorii săi.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “Gianni Crețu, anunțat în mod oficial ca antrenor la SKRA Belchatow

  1. Să-i urăm succes ! Dar dacă va avea acelaşi lot ca şi Gardini, care a avut parte de accidentări lungi la doi jucători importanţi, s-ar putea să mai urce doar puţin faţă de anul acesta. Să vedem noile achiziţii.

Lasă un răspuns