Gianni Crețu nu va mai fi antrenorul formației ruse Kuzbass Kemerovo

Gianni Crețu este iubit de fanii noii sale formații, Kuzbass kemerovo

Mandatul antrenorului român Gianni Crețu la Kuzbass Kemerovo s-a încheiat după un an. Locul lui va fi luat de Alexei Verbov.
Nimic nu justifică înlocuirea lui Gianni Crețu cu Verbov. Anul acesta, cu românul la timonă, Kuzbass Kemerovo a cucerit Supercupa Rusiei, a terminat pe locul al treilea în campionat – au fost omologate rezultatele înregistrate la finalul sezonului regulat – și, în plus, a calificat echipa în semifinalele Ligii Campionilor, o premieră pentru formația rusă.

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei

Ei bine, cu toate acestea, el a fost înlocuit de fostul libero de legendă Aleksey Verbov, care în primul lui an ca principal nu a demonstrat mare lucru. Trecând peste faptul că în meciul direct din finala Supercupei, adică acela care conta, pentru că avea pe masă un trofeu, Gianni l-a învins, Verbov a ”reușit” contraperformanța de a rata calificarea cu Zenit Kazan în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Verbov și-a reziliat contractul cu Zenit în urmă cu o săptămână, pe banca echipei revenind celebru Alekno.

În fine, astfel de nedreptăți se întâmplă, dar sunt convins că un antrenor de calibrul lui Gianni Crețu își va găsi un nou angajament cu o echipă valoroasă din voleiul masculin continental.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns