Gianni Crețu, o nouă performanță de răsunet: s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor cu Kuzbass Kemerovo

Gianni Crețu, în culmea bucuriei, alături de jucătorii săi, în victoria de pe terenul celor de la Zaksa

O nouă performanță senzațională pentru antrenorul român Gianni Crețu. El s-a calificat cu formația rusă Kuzbass Kemerovo în semifinalele Ligii Campionilor la volei masculin.
Învinși în manșa tur, pe propriul teren, cu scorul de 3-2, de Zaksa, rușii de la Kuzbass aveau nevoie de un meci perfect în Polonia, miercuri după-amiază. Iar acesta a venit exact în momentul potrivit.

Chiar dacă polonezii au câștigat primul set, rușii lui Gianni au revenit spectaculos și s-au impus cu scorul de 3-1 (21-25, 25-23, 25-18, 25-20), obținând pentru prima dată în istoria clubului calificarea în semifinalele celei mai importante competiții europene intercluburi. Partida s-a disputat fără spectatori sau ziariști.

Viktor Poletaev, care a revenit pe teren acum aproximativ trei săptămâni, după o pauză de trei luni cauzată de o operație la gleznă, a fost MVP-ul meciului, cu 24 de puncte.

Gianni Crețu, în culmea bucuriei, alături de jucătorii săi, în victoria de pe terenul celor de la Zaksa
Gianni Crețu, în culmea bucuriei, alături de jucătorii săi, în victoria de pe terenul celor de la Zaksa (FOTO: CEV)

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP

Gianni Crețu: ”Pentru noi este o calificare istorică”

„Suntem fericiți, pentru că pentru noi este o calificare istorică între cele mai valoroase 4 echipe ale Europe. Am antrenat în Polonia și cunoșteam clasa celor de la Zaksa, așa că ambele întâlniri au fost așa cum credeam, foarte strânse.  Astăzi am fost puternici în atac, iar adversarii noștri au făcut mai multe greșeli care ne-au făcut să obținem o binemeritată victorie”, a declarat după meci antrenorul român Gheorghe Crețu, aflat în premieră între cele mai bune patru echipe din Liga Campionilor.

Hora bucuriei rusilor de la Kuzbass Kemerovo, cu Gianni Crețu în mijlocul ei
Hora bucuriei rusilor de la Kuzbass Kemerovo, cu Gianni Crețu în mijlocul ei (FOTO: CEV)Adversara din semifinale va fi stabilită la o dată necunoscută

Adversara rușilor din semifinalele Ligii Campionilor va fi stabilită într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat. Aceasta va fi învingătoarea partidei dintre Perugia și Fakel Novy Urengoy, a cărei manșă retur a fost amânată pe termen nelimitat din cauza epidemiei de coronavirus. În tur, italienii au învins cu 3-1 în Rusia.

Tot în semifinale s-a mai calificat până acum și Lube Civitanova, deținătoarea trofeului. Aceasta nu a mai jucat manșa retur cu Knack Roeselare, belgienii fiind acceptând să se recunoască eliminați după ce au fost învinși cu 3-0 acasă.

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns