Gianni Crețu vrea să ducă Estonia spre a treia victorie în Golden League. Vineri se dispută semifinalele din Final Four

Gianni Crețu este antrenorul principal al nationalei Estoniei

Vineri și sâmbătă, la Tallinn, în Estonia, se va stabili noua campioană a Golden League la volei masculin. În acest Final Four va avea și România un reprezentant: pe antrenorul Estoniei, Gianni Crețu.Vineri, Estonia antrenată de ani buni de Gianni Crețu, va încerca să-și apere titlul cucerit anul trecut și în 2016, înfruntând în semifinală Turcia, singura echipă neînvinsă în cele 6 meciuri disputate în grupe. Teoretic, turcii sunt favoriți, având în vedere și parcursul estonienilor din actuala ediție a competiției, dar avantajul terenului propriu nu trebuie niciodată subestimat când e vorba de această echipă, purtată parcă pe brațe niște suporteri absolut fantastici. Partida va începe la ora 19.00 și o puteți vedea fie pe vreun stream pe net, fie pe site-urile agențiilor de pariuri online, dacă aveți cont.

În cealaltă semifinală, de la ora 16.00, vor juca Olanda și Rusia.Calificarea în finala de sâmbătă e foarte importantă nu doar pentru că echipele învingătoare în semifinale rămân în cursa pentru trofeu, dar și pentru că finalistele Golden League își asigură calificarea în FIVB Challenger Cup, competiție care va avea loc în Slovenia, în prima parte a lunii iulie, și a cărei câștigătoare va obține calificarea în viitoarea ediție a VNL.

Sâmbătă, așa cum spuneam, vor avea loc finala mică (ora 16.00) și finala mare (ora 19.00). Anul acesta se vor acorda și premii în bani: finalista va încasa un cec de 80.000 de euro, iar campioana un cec de 125.000 de euro.

Semifinale Final Four Golden League (m) 2019

Vineri, 21 iunie

16.00 Olanda – Belarus

19.00 Estonia – Turcia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns