Golden League (f): România joacă joi cu Cehia, la Pitești. O victorie ne apropie de semifinale

Naționala feminină e gata de o nouă victorie în fața Cehiei (FOTO: CEV)

Naționala feminină de volei a României va juca joi, la Pitești, ultimul meci de acasă din actuala ediție a Golden League. Adversară va fi echipa Cehiei.
Învingătoare cu 3-1 în meciul tur, de la Ostrava, echipa tricoloră va încerca să obțină joi, de la ora 17.00 – în direct la TVR 3 – o a doua victorie, care le-ar putea apropia pe fetele antrenate de spaniolul Guillermo Naranjo de calificarea în semifinalele competiției.

Practic, pentru a rămâne cu șanse în cursă, româncele trebuie să se impună cu 3-0 sau cu 3-1. Sarcina lor va fi însă una dificilă, atât pentru faptul că adversarele, în ciuda înfrângerii de sâmbăta trecută, formează o formație valoroasă, cât și pentru că din echipa noastră va lipsi o jucătoare foarte experimentată, centru Diana Ariton. Aceasta, conform anunțului făcut de cei de la Federația Română de Volei, a suferit o ruptură parțială de tendon achilian la piciorul stâng, care necesită patru săptămâni de repaus total. Chiar dacă cei de la FRV nu au spus, după părerea mea, rapidista este în pericol să rateze din această cauză și participarea la turneul final al Campionatului European, din luna august. Dacă ar fi să dau un sfat, acela ar fi să nu forțeze și să-și facă toată recuperarea, pentru că o revenire prea rapidă, forțată, o poate face să piardă apoi luni bune în timpul campionatului. După cum știți, alte două jucătoare din națională au plecat acasă înaintea finalului cantonamentului: Rodica Buterez și Georgiana Popa.

Așa cum spuneam, meciul va fi transmis în direct la TVR 3, de la ora 17.00. Bilete puteți găsi pe site-ul biletesmart.ro sau de la casieria sălii care va găzdui partida, Pitești Arena.
Golden League (f): Programul și rezultatele meciurilor din Grupa B

Sâmbătă, 27 mai

ROMÂNIA – Slovacia 1-3 (22-25, 12-25, 25-19, 18-25)

Miercuri, 31 mai

Cehia – Slovacia 3-1 (25-16, 22-25, 25-20, 25-11)

Sâmbătă, 3 iunie

Cehia – ROMÂNIA 1-3 (17-25, 25-15, 18-25, 18-25)

Joi, 8 iunie

17.00 ROMÂNIA – Cehia – în direct la TVR 3

Miercuri, 14 iunie

21.00 Slovacia – Cehia

Sâmbătă, 10 iunie

20.00 Slovacia – ROMÂNIA – în direct la TVR 3
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns