Grecia este noua campioană balcanică a cadeților la volei

grecia campioana balcanica volei vadeti
grecia campioana balcanica volei vadeti
Nationala Greciei cu medaliile cuvenite campionilor balcanici

Campionatul Balcanic de volei rezervat echipelor de cadeți s-a încheiat duminică, în Bulgaria. Iată ordinea finală a celor opt echipe și rezultatele finalelor.

Campioană a devenit Grecia, care în finala mare a învins cu scorul de 3-0 naționala țării gazdă, Bulgaria.

Medaliile de bronz au fost obținute de jucătorii reprezentativei Turciei, care au învins cu scorul de 3-1 echipa Serbiei.

Locul 5 a fost ocupat, așa cum ați aflat de ieri, de România, învingătoare cu 3-1 în fața Muntenegrului.

Locul al șaptelea a revenit Moldovei, care a învins cu 3-0 naționala din Kosovo.


Campionatul Balcanic a reunit echipe formate din jucători născuți în 1999 sau mai mici.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns