Iată noile date de disputare ale turneelor semifinale și finale de cadeți și cadete

cadete volei dinamo bucurie
cadete volei dinamo bucurie
Echipa de cadete Dinamo

Federația Română de Volei a decis amânarea turneelor semifinale și turneelor finale de volei pentru cadeți și cadete. Motivul îl reprezintă, desigur, calificările echipelor naționale Under 16 (feminin) și Under 17 (masculin), la preliminariile europene, dar și participarea echipelor noastre Under 18 (feminin) și Under 19 (masculin) la turneele finale ale Campionatelor Europene.

AICI vedeți când au fost reprogramate turneele finale ale campionatelor de volei pentru speranțe (masculin și feminin)

Conform programărilor publicate pe site-ul oficial al FRV, noile date de disputare ale turneelor semifinale și finale de cadeți sunt:

Turneu semifinal 1: 13 – 17 mai 2017 (vechea programare: 24-26 martie)

Turneu semifinal 2: 26 – 28 mai 2017 (vechea programare: 21-23 aprilie)

Turneu final: 7 – 11 iunie 2017 (vechea programare: 10-14 mai)

Noile date de disputare ale turneelor semifinale și finale de cadete sunt:

Turneu semifinal 1: 17 – 21 mai 2017 (vechea programare: 22-26 martie)

Turneu semifinal 2: 2 – 4 iunie 2017 (vechea programare: 21-23 aprilie)

Turneu final: 10 – 14 iunie 2017 (vechea programare: 10-14 mai)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Iată noile date de disputare ale turneelor semifinale și finale de cadeți și cadete

  1. In conditiile in care majoritatea jucatoarelor inscrise la cadete sunt generatia 2002 deci anul acesta au examenul de capacitate, mi se pare complet inadecvata programarea turneelor semifinal si final in iunie.
    Examenul de capacitate se desfasoara in perioada 19-22 iunie. Turneul final este programat pentru 14-18 iunie !!!
    Domnilor proba de limba romana este pe 19 iunie, deci in functie de locul de desfasurare poate fi practic imposibil sa ajungi la acest examen , lasand la o parte faptul ca nu este in regula sa te prezinti la niste examene care sunt foarte importante pentru viitorul tau dupa stresul unei competitii!!
    Sau poate asta se doreste!
    Chiar nu mai judeca nimeni normal in tara asta?

Lasă un răspuns