Igor Gorgonzola Novara a cucerit Liga Campionilor 2019 la volei feminin

Igor Gorgonzola Novara, cu medaliile castigatoarei editiei 2019 a Ligii Campionilor la volei feminin

Noua regină a Europei la volei feminin este Igor Gorgonzola Novara, care a câștigat pentru prima dată în istorie Liga Campionilor. Italiencele s-au ales și cu 400.000 de euro.
În finala disputată sâmbătă, în fața a 9.046 spectatori, în Max-Schmeling-Halle, din Berlin, Igor Gorgonzola Novara a învins cu scorul de 3-1 (25-18, 25-17, 14-25, 25-22) pe Imoco Volley Conegliano. A fost cea mai frumoasă revanșă posibilă în fața echipei care nu mai departe de acum o săptămână o învingea cu scorul de 3-0 la general în finala campionatului Italiei. Învingătoarea va primi un cec de 400.000 de euro, iar învinsa 200.000 de euro.

Igor Gorgonzola Novara si bucuria victoriei din finala Ligii Campionilor la volei feminin
Igor Gorgonzola Novara si bucuria victoriei

A fost cea de-a treia finală 100% italienească din istoria Ligii Campionilor și prima dată din 2005 când s-au întâlnit în ultimul act două echipe din aceeași țară. Novara a devenit cea de-a 11-a echipă care câștigă Liga Campionilor, de când această competiție a înlocuit vechea întrecere numită Cupa Campionilor Europeni.

Igor Gorgonzola Novara, cu medaliile castigatoarei editiei 2019 a Ligii Campionilor la volei feminin
Igor Gorgonzola Novara a cucerit în premieră titlul în Liga Campionilor

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost superstarul italian Paola Egonu, de la învingătoare, care și-a trecut în cont 27 de puncte, dintre care 17 în primele două seturi. Prin prestația ei, Egonu i-a oferit șansa căpitanului echipei, celebra Francesca Piccinini, care are 40 de ani, adică exact dublu vârstei ei, șansa de a ridica deasupra capului pentru a șaptea oară trofeul celei mai importante competiții intercluburi. Ea a cucerit 6 Ligi ale Campionilor și o dată trofeul când competiția încă se chema Cupa Campionilor Europeni.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Campionatul Balcanic U19 (f): România a fost învinsă și de Serbia și va juca pentru locul 5

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Lasă un răspuns