Imaginile bucurie voleibaliștilor români, campionii din Silver League

Componenții naționalei masculine de volei a României, bucuroidupă câștigarea Silver League și promovarea în Golden League la volei

România a cucerit în premieră titlul în Silver League la volei masculin, așa că bucuria jucătorilor noștri a fost pe măsură.
Iată mai jos imaginile pe care le așteptam de ani buni, cu voleibaliști români ridicând deasupra capului un trofeu după victoria cu 3-0 cu Grecia, din finala Silver League. Poate părea ceva mic, dar lucrurile mari încep cu astfel de cupe, câștigate prin efortul colectiv al tuturor jucătorilor prezenți, timp de aproape o lună și jumătate în cantonamente și în competiții, Și să nu uităm că acest trofeu a fost câștigat după un parcurs fără greșeală, încheiat cu 8 victorii din 8 meciuri disputate!

Felicitări tuturor jucătorilor, tuturor membrilor staff-ului tehnic, și să ne vedem cu bine și cu același optimism și anul viitor, în Golden League!

Hora bucuriei jucătorilor romani după câștigarea Silver League 2019
Hora bucuriei jucătorilor romani după câștigarea Silver League 2019
Cristian Bartha campion Silver League 2019
Ridicătorul naționalei României, Cristian Bartha, avea, la fel ca si coechipierii săi, foame de trofee, asa că muscă din medalie
Bucuria victoriei in Silver League 2019
Bucuria victoriei in Silver League 2019
România, cu trofeul Silver League 2019!
România, cu trofeul Silver League 2019!Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:   Cristian Bartha după tragerea la sorți a CE: ”E un vis calificarea în sine. Sper ca visul să continue și să ne calificăm mai departe”

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns