În martie începe primul circuit european de volei pe zăpadă

volei pe zapada circuit european
volei pe zapada circuit european
Voleiul pe zapada ofera senzatii speciale

Voleiul se joacă pe toate suprafețele, iar acest lucru este demonstrat de Confederația Europeană de Volei, care a decis să finanțeze și să lanseze un circuit european de… volei pe zăpadă.

Prima ediție va avea trei etape. Prima etapă va avea loc în zilele de 12 și 13 martie, în Cehia, la Spindleruv  Mlyn. A doua rundă va fi organizată în Austria, la Wagrain-Kleinarl, în zilele de 19 și  20 martie, în vreme ce a treia etapă va avea ca gazdă stațiunea italiană Kronplatz.

Conform regulamentului, se vor organiza concursuri la masculin și feminin. Pe tabloul masculin vor fi înscrise la fiecare turneu 32 de echipe masculine și 16 echipe feminine. Partidele se vor disputa pe patru terenuri, iar fiecare turneu va debuta cu două zile mai devreme, pentru a permite desfășurarea calificărilor.

Premiile sunt mici, dar la orice competiție începutul a fost mai greu. Astfel, ocupanții locului 1 vor primi 400 de euro, cei de pe 2 un cec de 300 de euro. Locul 3 va fi premiat cu 100 de euro, iar locul 4 cu aceeași sumă. Se va face și un clasament general, la care se vor acorda premii.

Mai jos aveți și un video de prezentare a ceea ce înseamnă un astfel de turneu de volei pe nisip.

snow volleyball volei zapada circuit
Voleiul pe zapada e placut cand e si soare afara

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns