Începe și Divizia A2 la volei feminin. Din păcate, patru echipe din opt nu se prezintă la turnee

Politehnica Timișoara pentru sezonul 2020/ 2021 al Seriei Vest din Divizia A2

Startul Diviziei A2 la volei feminin este unul ratat. Jumătate dintre echipele care trebuiau să joace de vineri până duminică în turneele Seriilor Est, respectiv Vest, nu se vor prezenta, astfel că turneele s-au transformat în meciuri singulare atât la Constanța, cât și la Timișoara.
În Seria Est, vom avea un singur meci din cele șase care ar fi trebuit să se dispute: Academia de Volei Tomis Constanța – Dacia Mioveni. Acesta va avea loc vineri, de la ora 14.00. Celelalte două formații care trebuiau să participe la turneu nu o vor mai face fie din cauza coronavirusului (CSM Focșani), fie că nu pot face deplasarea din cauza pandemiei (CTF Mihai I). Din această Serie mai fac parte Unic Piatra Neamț și Bravol Brașov.
În Seria Vest se joacă vineri un singur meci

În Seria Vest vom avea, de asemenea, un singur meci: cel dintre gazda Poli Timișoara și CSM Sighetu Marmației. Partida se va juca vineri, de la ora 17.00, și va fi transmisă în direct la acest link: https://www.facebook.com/Politehnica-Timisoara-Volei-Feminin-720634424659697

Și aici s-a întâmplat același lucru ca în Seria Est, cele două formații care urmau să mai participe, CSM Timișoara și CSU Oradea, declinând participarea. Din această Serie mai fac parte ACS Volei Cristina Pîrv Turda și SCMU Craiova.

Politehnica Timișoara are cea mai mică medie de vârstă

Merită atenție lotul formației Politehnica Timișoara, formație care, dacă ar vrea să evolueze cu aceste jucătoare în campionatul de junioare nu ar putea, pentru că nu ar avea trei de vârstă! Practic, în afara a cinci fete care au 20 de ani sau mai mult, restul componentelor lotului au,cu excepția uneia, care are 16 ani, maximum 15 ani! Mai mult, patru fete au 13 ani, deci ar putea juca liniștite în campionatul de speranțe, când acesta se va relua. De altfel, puteți studia lotul mai jos, așa cum a fost el prezentat pe pagina Politehnicii Timișoara.

Politehnica Timișoara pentru sezonul 2020/ 2021 al Seriei Vest din Divizia A2
Politehnica Timișoara pentru sezonul 2020/ 2021 al Seriei Vest din Divizia A2 (FOTO: Facebook/ Politehnica Timișoara – Volei Feminin)

Lot Politehnica Timișoara

Nr. 1 Mara Tudor, 15 ani

Nr. 2 Alexandra Strauti, 15 ani

Nr. 3 Cybill Catargiu, 20 ani

Nr. 4 Anastasia Crisan, 13 ani

Nr. 5 Mara Tamasila, 16 ani

Nr. 6 Sara Stancu, 13 ani

Nr. 7 Cristina Florea, 20 ani

Nr. 8 Laura Molnar, 23 ani

Nr. 9 Krisztina Tatar, 22 ani

Nr. 10 Raluca Buran,14 ani

Nr. 11 Carla Parv, 13 ani

Nr. 12 Laura Iankovic, 15 ani

Nr. 13 Catalina Bosuioc, 26 ani

Nr. 15 Alesia Milotin, 13 ani

Nr. 20 Miruna Cenuse, 14 ani

Antrenor principal – Cerasella Serban

Antrenor secund – Traian Cionca
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns