Întâmplare incredibilă în Polonia: meciul Szczecin – Trefl Gdansk, întrerupt și amânat din cauza unei pene de curent

Meciul de volei de la Szczecin a fost amanat din cauza unei pene de curent

Prima etapă a campionatului masculin de volei din Polonia, deținătoarea titlului mondial, a început cu un incident incredibil la un asemenea nivel: meciul Szczecin – Trefl Gdansk a fost întrerupt și apoi amânat din cauza unei pene de curent.
La Szczecin duminică seară trebuia să fie sărbătoare. 5.500 de fani (de 9 ori mai mulți decât în prima etapă a sezonului precedent) veniseră în tribune să vadă primul meci în campionat al campionilor mondiali Bartosz Kurek și Piotr Nowakowski după succesul istoric din Italia. Numai că, la scorul de 5-5 în primul set, lumina s-a stins și, deși au încercat timp de trei ore să repornească sistemul, gazdelor le-a fost imposibil să ducă treaba la bun sfârșit. Așa că partida a fost amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Meciul de volei de la Szczecin a fost amanat din cauza unei pene de curent
Sala din Szczecin a ramas luminata doar de la led-urile reclamelor

Conform anchetei făcute de clubul din Szczecin, care se află la al treilea sezon consecutiv în prima ligă, cauza acestei pene de curent a fost aceea că unii fani au fumat în toaletele sălii și au activat sistemul de incendiu, care ca primă măsură a închis circuitele electrice.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns