Iranianul Saeid Marouf va juca în China, la Beijing!

Marouf este unul dintre cei mai buni ridicători din lume

Iranianul Saeid Marouf, unul dintre cei mai valoroși ridicători din lume, va juca anul viitor în campionatul Chinei!
Alegerea surprinzătoare a fost anunțată de cotidianul Tehran Times, care a scris că voleibalistul în vârstă de 33 de ani a ales să joace în următorul sezon la vicecampioana Chinei, Beijing. El a semnat pe un an cu noua sa formație, la care va fi coechipier cu cubanezul Leonardo Leyva și cu francezul Kévin Le Roux.

Beijing va fi al treilea club din afara iranului la care va juca Marouf, după Zenit Kazan (2014/ 2015) și Emma Villas Siena (2018/ 2019).

Marouf este considerat unul dintre cei mai valoroși ridicători din lume. Cu siguranță e în Top 10 mondial, dacă nu cumva e și mai sus. De-a lungul carierei sale, el a câștigat, cu Iranul, de câte două ori Jocurile Asiatice și Cupa Asiei, și o dată Campionatul Asiatic.

La nivel de echipe de club, el a cucerit Liga Campionilor și campionatul Rusiei, cu Zenit Kazan, de două ori Liga Campionilor Asiei și de trei ori campionatul Iranului.

Pe plan individual, Marouf a fost numit o dată MVP-ul Campionatului Asiei, dar și cel mai bun ridicător al Campionatului Asiei, Cupei Asiei și al Ligii Mondiale.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns