Iranul a cucerit pentru a treia oară titlul de campioană a Asiei la volei masculin

Iranul a cucerit pentru a treia oară titlul de campioană a Asiei la volei masculin

Iranul a dovedit încă o dată că este o forță a voleiului asiatic. Naționala acestei țări a cucerit pentru a patra oară titlul de campioană a continentului.
În finala Campionatului Asiei la volei masculin, Iranul a învins Australia cu scorul de 3-0 (25-14, 25-17, 25-21). Victoria a fost cu atât mai frumoasă cu cât totul s-a petrecut chiar la Teheran, în fața a 10.000 de fani. Mai mult, iranienii au reușit să-și ia revanșa după înfrângerea suferită în grupe cu scorul de 3-1 în fața acelorași adversari.

Pentru iranieni, acesta a fost al treilea titlu asiatic în istoria de 44 de ani a competiției. Precedentele două au fost cucerite în 2011 și 2013.

Medaliile de bronz au fost cucerite de Japonia, care a învins cu scorul de 3-1 (25-23, 25-17, 23-25, 25-22) Coreea de Sud.

Clasament final Campionatul Asiei 2019 (m)

1. Iran
2. Australia
3. Japonia
4. Coreea de Sud
5. Taiwan
6. China
7. Pakistan
8. India
9. Qatar
10. Kazakhstan
11. Thailanda
12. Indonezia
13. Oman
14. Sri Lanka
15. Kuwait
16. Hong Kong

Ocupantele primelor 8 locuri vor participa la turneul preolimpic din ianuarie 2020 care va da numele reprezentantei Asiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cum Japonia e deja calificată, ca țară organizatoare, la turneu va merge și ocupanta locului 9, Qatar.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (f): Vineri începe, la Timișoara, turneul de promovare în Divizia A1

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns