Iranul este noua campioană mondială U21 la volei masculin! Italia și Brazilia au completat podiumul

Naționala Iranului este noua campioană mondială Under 21 la volei masculin

Victorie istorică pentru Iran în finala Campionatului Mondial Under 21 la volei masculin! Asiaticii au cucerit în premieră titlul suprem, după o finală dramatică.
În finala Campionatului Mondial masculin de volei Under 21, Iranul a învins Italia cu scorul de 3-2 (17-25, 25-17, 25-23, 22-25, 15-12) și a cucerit pentru prima dată în istorie titlul suprem. Aceasta a fost, de altfel, prima lor finală. De-a lungul timpului, iranienii au mai cucerit un bronz, la ediția din 2007.

Naționala Iranului este noua campioană mondială Under 21 la volei masculin
Naționala Iranului este noua campioană mondială Under 21 la volei masculin

Pentru cine crede că victoria iranienilor este o surpriză, trebuie spus că această echipă cucerise, în urmă cu doi ani, titlul suprem la Under 19, adică era chiar campioana mondială a generației sale.

Medaliile de bronz au fost obținute de Brazilia, care a învins cu scorul de 3-0 (25-21, 27-25, 25-12) Rusia.Echipa ideală a Campionatului Mondial U21 (f)

MVP: Amirhosseini Esfandiar (Iran)

Cei mai buni secunzi: Daniele Lavia (Italia), Morteza Sharifi (Iran)

Cei mai buni centri: Lorenzo Cortesia (Italia), Guilherme Santos (Brazilia)

Cel mai bun fals: Maksim Sapozhkov (Rusia)

Cel mai bun ridicător: Lorenzo Sperotto (Italia)

Cel mai bun libero: Mohammadreza Hazratpourtalatappeh (Iran)

Echipa ideală a Campionatului Mondial Under 21 la volei masculin
Echipa ideală a Campionatului Mondial Under 21 la volei masculin

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns