VIDEO: Italia a învins Rusia în Cupa Mondială și continuă cursa spre Jocurile Olimpice

italia rusia cupa mondiala volei
italia rusia cupa mondiala volei
Bucuria italienilor dupa victoria cu Rusia de la Cupa Mondiala

Italia a câștigat azi în fața Rusiei, mai clar decât preconiza cineva, prima ”finală” din aceste zile decisive ale Cupei Mondiale de volei masculin.

În primul meci al zilei de azi de la Cupa Mondială de volei masculin, Italia a învins cu scorul de 3-0 (15, 24, 18) formația Rusiei, luând o opțiune serioasă pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Partida a durat o oră și 28 de minute și 6.000 de spectatori au putut vedea un adevărat recital dat de italianul Ivan Zaytsev, cel care, cu 20 de puncte, a fost cel mai bun jucător al partidei.

În urma acestui rezultat, italienii au ajuns la opt victorii din 9 meciuri, același număr de succese pe care îl au, în această clipă, SUA și Polonia. Cele două formații se vor întâlni, tot azi, în meci direct, astfel că una dintre ele va rămâne cu 8 victorii, la egalitate cu Italia, iar una va trece pe primul loc, cu 9 victorii din tot atâtea partide. AICI puteți găsi un link la care puteți vedea LIVE meciul dintre SUA si Polonia, de la ora 11.10. Primele două echipe din clasamentul realizat pe baza numărului de victorii vor obține biletele pentru Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio. Competiția se va încheia miercuri, cu etapa a 11-a.

Rusia a rămas cu 7 victorii, pe locul 4, la egalitate cu Argentina, care a obținut, azi, în fața Japoniei (scor 3-0) al șaptelea succes.

Mai jos puteți vedea câteva poze de la partida Italia – Rusia, dar și înregistrarea integrală a acestui meci.


italia rusia cupa mondiala volei
Echipa Italiei inaintea startului partidei cu Rusia din Cupa Mondiala de volei

italia rusia ivan zaytsev volei
Ivan Zaytsev a primit mascota acordata celui mai bun jucator al meciului
italia rusia ivan Zaytsev volei
Ivan Zaytsev in actiune in meciul cu Rusia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “VIDEO: Italia a învins Rusia în Cupa Mondială și continuă cursa spre Jocurile Olimpice

Lasă un răspuns