Italia e doar ultima țară în care nu se acordă titul în acest sezon. Iată celelalte 18 în care s-a decis același lucru

general volei maini blocaj

Decizia italienilor de a opri definitiv campionatele de volei și de a nu acorda titlurile de campioană a luat prin surprindere pe multă lume. Peninsularii sunt a 19-a țară care decid acest lucru.Campionatele s-au oprit peste tot în lume. Dacă în majoritatea nu s-a luat o decizie referitoare la stoparea lor definitivă sau continuarea lor când s-o putea, în altele jucătorii și jucătoarele sunt deja în vacanță. Într-unele dintre acestea s-a acordat titlul pe baza clasamentului din sezonul regulat – acolo unde acesta s-a încheiat, cum a fost cazul și în România – sau după ierarhia din momentul întreruperii (cum a fost cazul în Bulgaria). În altele, acest sezon va fi cu liniuță în dreptul campioanei. Iar în această situație sunt azi, joi, 9 aprilie, 19 țări.

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei

Țările în care nu s-a acordat titlul la volei în campionatul 2019/ 202

Cele 19 țări în care nu s-a acordat titlul în acest sezon sunt: Italia, Olanda, Argentina, Coreea de Sud, Austria, Belgia, Brazilia (Superliga feminină), Cehia, Finlanda, Germania, Indonesia, Iran, NCAA, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elveția, Suedia, Polonia (campionat masculin)

Țările în care s-a acordat titlul în campionatul 2019/ 2020 după oprirea întrecerilor

Pe de altă parte, s-au acordat titlurile în următoarele campionate: România, Polonia (feminin), Rusia, Bulgaria, Danemarca, Croația și Slovenia.

Cadoul ideal pentru jucătoarele de volei de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, acolo de unde puteți comanda fel de fel de produse corespunzătoare pasiunii voastre. Mai jos puteți vedea setul de lanț cu pandantiv și cercei.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns