Jenia Grebennikov s-a căsătorit în ultima zi a anului 2018 – FOTO și VIDEO

jenia grebennikov, alături de mireasa lui

Jenia Grebennikov, unul dintre cei mai valoroși jucători care evoluează pe postul de libero din voleiul mondial, a avut un final de an 2018 de neuitat: s-a căsătorit.
În vârstă de 28 de ani, francezul Jenia Grebennikov a profitat de zilele libere primite de la echipa de club, Diatec Trentino, pentru un eveniment așteptat o viață. El s-a căsătorit cu logodnica lui, iar printre invitați au fost și mulți coechipieri din naționala Franței.

jenia grebennikov, alături de mireasa lui
Jenia Grebennikov s-a casatorit in ultima zi a anului 2018

Printre cei mai activi pe rețelele de socializare cu postări de la nuntă s-a numărat Julien Lyneel, coechipier cu Jenia la națională. Acesta s-a numărat printre invitații care au rămas să petreacă și Revelionul alături de proaspeții însurăței.

View this post on Instagram

#justmarried❤️#inlove

A post shared by Jenia Grebennikov Fan Page (@grebennikov.fp10) on
View this post on Instagram

Auguri in ritardo ai due novelli sposini.

A post shared by Noi raccontiamo la pallavolo (@la_pallavolo_raccontata_da_noi) on

Jenia Grebenikov joacă la Diatec Trentino

Jenia Grebenikov este acum unul dintre cei mai valoroși jucători care evoluează pe postul de libero din lume, dacă nu cel mai valoros. Campion european în 2015 și câștigător al Ligii Mondiale cu naționala Franței în 2015 și 2017, Jenia Grebenikov joacă din toamnă la Diatec Trentino. Ultimul succes important cu această echipă a fost cucerirea titlului la Campionatul Mondial al Cluburilor, la începutul lunii decembrie 2018.

Stelian Moculescu e primul antrenor care l-a transferat în străinătate

Interesant de remarcat este că un cuvânt important de spus în formarea lui Jenia Grebenikov, care este fiu de antrenor de volei, l-a avut antrenorul român Stelian Mărculescu. Acesta l-a transferat de la Rennes în 2013, la Friedrichshafen, unde a jucat până în 2015. A fost prima experiență peste hotare pentru jucătorul care până atunci jucase doar la echipa din Rennes, orașul lui natal, încă de când era junior. În intervalul petrecut sub bagheta lui Moculescu, Jenia a cucerit două Cupe ale Germaniei și un titlu de campion.

Apoi, în 2015, a plecat în Italia, unde timp de trei campionate a jucat pentru Lube Civitanova, iar din toamna anului trecut evoluează la Diatec Trentino.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns