Jocurile Olimpice (m): În Japonia a început turneul mondial de calificare. Primele patru echipe merg la Rio

Polonia volei bucurie turneu masculin
Polonia volei bucurie turneu masculin
Polonezii au castigat greu in fata Canadei

În Japonia au început meciurile turneului mondial de calificare la Jocurile Olimpice la volei masculin. Primele patru formații merg la Rio.

Formatul competiției este simplu: sunt opt echipe, care joacă fiecare cu fiecare, primele trei clasate plus echipa cel mai bine clasată dintre asiatice mergând la Jocurile Olimpice. Aceasta deoarece competiția contează și ca turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice a echipelor din zona asiatică. Dacă una dintre primele trei clasate va fi o echipă din Asia, atunci la Rio va merge și ocupanta locului 4.
Iată rezultatele înregistrate azi, în prima zi a turneului de calificare la Jocurile Olimpice.

Iran – Australia 3-0

China – Franța 1-3

Polonia – Canada 3-2

Japonia – Venezuela 3-1

Duminică, în etapa a doua, se dispută meciurile:

Canada – Iran

Venezuela – Australia

Franța – Polonia

Japonia – China

Toate meciurile sunt transmise în direct pe canalul de Youtube al FIVB, pe care îl găsiți AICI. Le puteți vedea și înregistrat, după terminarea partidelor.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns