Jocurile Olimpice (m): S-au stabilit cele două grupe. Prima este infernală

canada volei masculin jocuri olimpice
canada volei masculin jocuri olimpice
Canada a obtinut ultimul bilet de calificare la Rio

Odată cu încheierea turneelor preolimpice, se știu și cele 12 echipe calificate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Acestea au și fost împărțite în grupe, conform ”serpentinei” bazate pe poziția echipelor în clasamentul mondial.

Astfel, după aplicarea acestui sistem, au rezultat două grupe, din care prima pare mai puternică decât a doua. Iată componența celor două grupe:

Grupa I

Brazilia

Italia

SUA

Canada

Franța

Mexic

Grupa a II-a

Polonia

Rusia

Argentina

Iran

Cuba

Egipt

AICI vedeți componența grupelor turneului olimpic de volei feminin
volei masculin grupe volei masculin
Grupele Jocurilor Olimpice la volei masculin

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns