Junioare: De miercuri se dispută primele turnee semifinale

agroland timisoara volei junioare feminin
agroland timisoara volei junioare feminin
Echipa de junioare Agroland Timisoara

De miercuri şi până duminică se vor disputa primele turnee semifinale din cadrul campionatului feminin de volei pentru junioare.

Din păcate, două formaţii calificate iniţial nu vor mai participa. Este vorba de CSS Sibiu şi CS Era Sport Oradea. Astfel două grupe semifinale, cele de la Bucureşti şi de la Târgu Mureş, vor avea doar câte cinci echipe.

Ca de obicei, o să vă rog ca dacă ştiţi programul sau rezultatele meciurilor, să mi le transmiteţi şi mie. De asemenea, dacă aveţi fotografii, le aştept cu drag.


Junioare: Componența grupelor semifinale

Seria I (Buzău)

CS B.P.Hasdeu Buzau

CSS 1 Momentos Constanta

CS Dinamo Bucuresti

CSS Toplita

CSM LPS Braila

CS Muscel Campulung Muscel

Seria a II-a (București, sala CTF Mihai I)

CTF Mihai I Bucuresti

CS Laguna B.P.H. Constanta

CSS Bacau

CSM Bucuresti

CNNT Craiova

Seria a III-a (Târgu Mureș)

CSU Medicina CNUE Târgu Mures

LPS Cluj-Napoca

CNMB Ramnicu Valcea

ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brasov

LPS Unic Piatra Neamt

Seria a IV-a (Timișoara)

ACS Agroland Timisoara

CSS Lugoj

CSS Bega Timisoara

CSS 2 CSM Baia Mare

CSS Turda

CSS Târgu Mures

La turneul final se vor califica echipele clasate pe primul loc în fiecare serie. Formaţiile de pe poziţiile 2 şi 3 din fiecare serie vor juca la turneele semifinale 2, care se vor disputa în perioada 5-7 mai.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Junioare: De miercuri se dispută primele turnee semifinale

  1. Sunt antrenorul echipei de la Sibiu , . calificat in semifinale de pe locul 1 in serie. In semifinale eram repartizat la Bucuresti in serie cu CTF Mihai 1 si CSM , si ca sa nu tulbur apele de acolo , mi-au gasit o bubita si m-au eliminat la masa verde , in vinerea mare ca sa nu pot sa-mi pregatesc apararea . Normele au fost cu 2 saptamani mai devreme , deci era timp . La norme , Paul Bogdan ( Bucuresti ) cu un echer a masurat jucatoarea mea cu talie si a gasit-o cu 2 cm. mai mica , cu toate ca aici la Sibiu Cabinetul Medico Sportiv a gasit-o cu talie . Si uite asa munca de un an de zile , si eforturile parintilor si prof. au fost anulate de un echer asezat cu maiestrie . Asta e progresul voleiului in Romania .

Lasă un răspuns