Junioare: Diana Ariton și-a prelungit cu un an contractul cu CTF Mihai I

Diana ariton ctf mihai volei
Diana ariton ctf mihai volei
Diana Ariton, in atac

Diana Ariton, una dintre cele mai valoroase junioare din România, a decis să refuze ofertele venite din partea formațiilor de senioare din Divizia A1 și să joace și în ultimul an de juniorat în campionatul corespunzător acestei categorii de vârstă.

Considerată de specialiști drept una dintre cele mai valoroase jucătoare de la acest eșalon, Diana Ariton a avut câteva zile agitate în timpul și după încheierea turneului final de volei pentru junioare. Reprezentanții mai multor echipe din prima divizie i-au propus contracte avantajoase pentru a renunța la cariera de junioare și a semna cu ele, urmând să devină profesionistă cu acte în regulă, după modele deja patentate în trecut.

În acest caz, însă, lucrurile nu au mai stat așa. Diana a decis să continue să joace încă un an la formația sa, CTF Mihai I, împreună cu care speră să-și ia anul viitor revanșa pentru locul 4 ocupat în actuala ediție a campionatului. Tocmai de aceea la finalul săptămânii trecute, ea și-a prelungit contractul cu echipa sa. Chiar dacă ar putea juca și la un club de senioare, regulamentul permițând dubla semnătură, ea vrea deocamdată să se dedice doar echipei sale de junioare.

Mai trebuie spus că Diana Ariton este născută în 1998, joacă pe postul de principal și are o înălțime de 1,90 m. Este și componentă a naționalei de junioare a României.Aș vrea ca acest material să fie doar începutul unei serii mai lungi dedicate sectorului copiilor și juniorilor din voleiul românesc. Am început cu Diana pentru că informațiile mi-au parvenit mai ușor, cunoscând nu doar antrenorii formației bucureștene, dar și o bună parte dintre sportivi și sportive.

Dar ceea ce vreau să vă spun este că aștept orice informație despre orice prelungire de contract, orice transfer sau orice știre despre copiii talentați pe care îi aveți la echipele voastre, indiferent de eșalon. Pentru că poveștile celor care reprezintă viitorul, sau componența formațiilor de copii și juniori trebuie cunoscute de toată lumea.

Diana ariton volei serviciu ctf
Diana Ariton la serviciu

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns