Junioare: Turneul final al campionatului va avea loc la Târgu Mureş

volei junioare dinamo turneu semifinal
Dinamo s-a calificat la turneul final de volei pentru junioare de pe primul loc

La sediul Federaţiei Române de Volei s-a stabilit azi şi gazda turneului final al campionatului naţional de volei pentru junioare.

Cei de la Comisia de Competiţii a FRV au decis ca turneul final al campionatului de junioare să fie organizat la Târgu Mureş. Lucrurile au fost foarte strânse, Bucureştiul şi Târgu Mureşul având dosare relativ egale. Mai mult, fiecare oraş era susţinut de câte patru echipe, decizia acordării dreptului de organizare aparţinând celor de la FRV.
Mai trebuie spus că turneul final va avea loc în perioada 18-22 mai, iar grupele sunt următoare:

Seria I

CS B. P Hasdeu Buzău

CTF Mihai I Bucureşti

Medicina CNUE Targu Mures

CSS Bega Timişoara

Seria a II-a

CSM Danubiu Tulcea

Dinamo

CSS 2 CNE CSM Baia Mare

Agroland Timisoara

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns