Junioare: Vineri încep turneele semifinale 2

junioare volei ramnicu valcea echipa
junioare volei ramnicu valcea echipa
Echipa de junioare CNMB Ramnicu Valcea

De vineri până duminică se dispută turneele semifinale 2 la junioare.

Conform regulamentului, echipele ocupante ale locurilor 2 și 3 în clasamentele grupelor semifinale 1 au fost împărțite în alte două serii de câte patru formații. Acestea joacă fiecare cu fiecare de vineri până duminică, ocupanta primului loc din fiecare grupă obținând calificarea la turneul final.

Cele două grupe vor avea loc la București și Lugoj. Inițial, Buzău era organizatoare în locul Bucureștiului, dar echipa locală s-a retras din competiție. Astfel, seria a rămas cu doar trei echipe, care vor juca la sala Constructorul câte un meci pe zi, de vineri până sâmbătă.

Ca de obicei o să vă rog să îmi transmiteți rezultate și fotografii de la turnee.


Junioare: Componența seriilor semifinale 2 (5-7 mai)

Seria I, București, sala Constructorul

CSM București

CSS 1 Momentos Constanța

CSS Bacău

Seria a II-a, Lugoj

CSS Lugoj

CSS 2 Baia Mare

LPS Cluj-Napoca

CNMB Râmnicu Vâlcea

Se califică la turneul final echipele clasate pe primul loc în fiecare serie. Sunt deja calificate la turneul final Agroland Timișoara, CSS Medicina Târgu Mureș, CTF Mihai I și Dinamo.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns