Juniori: Componența grupelor semifinale și datele de disputare

dinamo a castigat meciul de juniori cu CTF mihai I B

Au fost stabilite grupele semifinale ale campionatului de volei pentru juniori.
Mai jos vedeți componența grupelor. Formația CTF Mihai I B, care terminase prima fază a campionatului cu patru victorii și două meciuri pierdute cu 3-2, a fost exclusă din faza semifinalelor din cauza lipsei taliei. Nu este o dramă, pentru că oricum nu ar fi putut să se califice la turneul final, existând două formații ale aceluiași club în semifinale și regulamentul în care scrie că semifinalistele sunt obligate să aibă un jucător cu talie trebuie respectat fie că ne convine, fie că nu.

Dar după părerea mea e o problemă că locul ei a fost luat de LPS Brașov, o formație care nu a câștigat nici un set în prima parte a campionatului. Astfel, principiul performanței, invocat de federali în justificarea stabilirii acestor norme de înălțime, nu prea ține… Mai ales că exista două echipe, Râmnicu Sărat și CSS Câmpulung Muscel, care au o linie de clasament mai bună decât brașovenii.

De asemenea, nu ține nici principiul stabilirii grupelor după principiul geografic, pentru că Baia Mare și București sunt apropiate doar pe harta alfabetului, nu și pe cea din atlasele geografice. Nici Suceava și Bucureștiul nu sunt unul lângă altul, dar în ultima perioadă am tot văzut grupe semifinale cu echipe din aceste două orașe colege de grupă, așa că este deja o apropiere de nevoie.

Meciurile vor avea loc în perioada 29-31 martie 2019, la turneul final calificându-se echipele clasate pe primul loc, plus cele mai bune două ocupante ale locurilor 2.CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (f) - Seria Est: Rezultatele etapei a cincea a campionatului 2018/ 2019

Juniori: Componența grupelor semifinale

Seria I (Suceava)

CSS LPS Suceava
CS Dinamo București
CSS Toplița
LPS Brașov

Seria a II-a (Craiova)

CNNT Craiova
CSS Botoșani
CNMV Ploiești
LPS Bistrița

Seria a III-a (Dej)

CSS LAPI Dej
CSS Blaj
CNMB Râmnicu Vâlcea
CSS Buzău

Seria a IV-a (Baia Mare)

CSS 2 CNE Baia Mare
CTF Mihai I A București
LPS Piatra Neamț
CSS ZalăuCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (m) - Seria Vest: Programul etapei a doua

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns