Juniori: CSS 2 Baia Mare e ca și campioană. Rezultatele etapei a patra a turneului final

css baia mare juniori volei
css baia mare juniori volei
Echipa de juniori a CSS 2 Baia Mare

Penultima etapă a turneului final de volei pentru juniori a risipit incertitudinea privitoare la numele campioanei. Duminică se vor decide ocupantele locurilor doi și trei.

CSS 2 Baia Mare a câștigat cu scorul de 3-0 în fața formației CTF Mihai I și, cu 12 puncte, este ca și campioană. Concret, pentru a nu sta la mâna orădenilor, băimărenii, care sunt gazdele competiției, au nevoie de două seturi în fața ultimei clasate, LPS Piatra Neamț, echipă care la acest turneu final nu a câștigat nici un set.

Lupta pentru ocuparea locurilor 2 și 3 este însă foarte pasionantă. Trei echipe, CTF Mihai I, LPS Bihorul Oradea și LAPI Dej joacă având șanse reale pentru a urca pe podium.

Fiecare dintre cele trei echipe e la mâna ei, dacă se poate spune așa. Dacă CTF Mihai I învinge cu 3-0 pe CSS Tulcea în ultima etapă, atunci bucureștenii vor ocupa sigur locul 3 în clasament. Poziția a doua va fi decisă după dispuarea meciului direct dintre LPS Bihorul Oradea și LAPI Dej. Dacă orădenii obțin două seturi, atunci ei sunt vicecampioni. Dacă LAPI învinge cu 3-0 sau 3-1, atunci Dejul va ocupa poziția a doua, iar Bihorul va cădea pe patru.

Pentru amatorii de calcule, căci mai sunt scenarii destule, iată mai jos cum arată clasamentul cu o etapă înaintea finalului campionatului.
Clasament

  1. CSS 2 Baia Mare 12 p (11-2)
  2. LPS Bihorul Oradea 9 p (10-5)
  3. LAPI Dej 6 p (8-6)
  4. CTF Mihai I 6 p (7-7)
  5. CSS Tulcea 3 p (4-9)
  6. LPS Piatra Neamț 0 p (0-12)

Juniori: Programul și rezultatele meciurilor din turneul final

Miercuri, 31 mai

LPS Bihorul Oradea – CSS 2 Baia Mare 1-3

LPS Piatra Neamț – CTF Mihai I 0-3

CSS Tulcea – LAPI Dej 0-3

Joi, 1 iunie

CSS 2 Baia Mare – CSS Tulcea 3-0

CTF Mihai I – LAPI Dej 3-1

LPS Piatra Neamț – LPS Bihorul Oradea 0-3

Vineri, 2 iunie

LAPI Dej – CSS 2 Baia Mare 1-3

LPS Bihorul Oradea – CTF Mihai I 3-1

CSS Tulcea – LPS Piatra Neamț 3-0

Sâmbătă, 3 iunie

CTF Mihai I – CSS 2 Baia Mare 0-3

LPS Piatra Neamț – LAPI Dej 0-3

LPS Bihorul Oradea – CSS Tulcea 3-1

Duminică, 4 iunie

Ora 10.00: CSS Tulcea – CTF Mihai I

Ora 12.00: LAPI Dej – LPS Bihorul Oradea

Ora 14.00: CSS 2 Baia Mare – LPS Piatra Neamț

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns