Juniori: De vineri se joacă turneele semifinale 2

css buzau volei juniori echipa
css buzau volei juniori echipa
CSS Buzau va organiza turneul semifinall 2

De vineri până duminică vor avea loc turneele semifinale 2 la volei pentru juniori. La capătul lor vom afla ultimele două echipe calificate la turneul final.

Cele 8 echipe clasate pe locurile 2 şi 3 în turneele semifinale 1 au fost împărţite în două noi grupe şi vor lupta pentru ultimele două bilete pentru turneul final. Gazdele semifinalelor vor fi Oradea şi Buzăul. Ocupantele primului loc în fiecare dintre cele două grupe vor merge la turneul final.

Până acum sunt calificate la turneul final LAPI Dej, CTF Mihai I, CSS 2 Baia Mare şi LPS Piatra Neamţ.


Juniori: Componenţa grupelor semifinale 2

Seria I (Buzău)

CSS Buzău

CNNT Craiova

CSS Tulcea

Dinamo

Seria a II-a (Oradea)

LPS Bihorul Oradea

CSS Viitorul Cluj

CSS Blaj

ACS Sport Simleu

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns