Juniori: Duminică începe campionatul 2019/ 2020

CTF Mihai I, campioana nationala juniori editia 2018/ 2019

Duminică va începe o nouă ediție a campionatului de volei pentru juniori.
La actuala ediție a campionatului vor participa echipe formate din jucători născuți în 2001 și mai mici. Conform regulamentului, este obligatoriu ca formațiile să aibă pe foaie minimum 6 jucători născuți în 2001 sau 2002 și maximum trei jucători mai mici de vârstă.

De asemenea, mai există și o condiție de talie, despre care puteți citi AICI.

În actuala ediție a campionatului vor lua startul 21 de formații, împărțite în patru grupe (trei de câte 5 echipe și una de 6). Acestea vor juca în etape programate la două săptămâni, tur și retur. Primele trei clasate se vor califica în turneul semifinal. Sezonul regulat durează până la 1 martie.Turneul final al campionatului de juniori va avea loc în perioada 13-17 mai 2020

Turneele semifinale, în număr de 3, vor avea loc în perioada 27-29 martie 2020. Primele două clasate se vor califica la turneul final, programat în perioada 13-17 mai 2020.

Campioana en-titre a juniorilor este CTF Mihai I, care în sezonul trecut și-a apărat cu succes titlul cucerit în urmă cu doi ani. Podiumul a fost completat de CSS Suceava și de LAPI Dej.

Ca și în anii trecuți, vă rog ca dacă aveți rezultate de la meciuri, să mi le transmiteți pe e-mail, la contact@doarvolei.ro , pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp, la numărul 0730660361. De asemenea, dacă aveți fotografii de la partide, le aștept cu mare interes. Imaginile cu echipele vor fi postate și pe pagina de Instagram Doarvolei, dar și pe cea de Facebook.


Juniori: Programul primei etape a campionatului 2019/ 2020

Duminică, 13 octombrie

Seria A

CSS Botosani – CSS-CS Arcada Galati

LPS Piatra Neamt – CN A. Vlahuta Ramnicu Sarat

LPS Suceava stă

Seria B

CSS 1 Constanta – CSS Dinicu Golescu Campulung Muscel

CSS Tulcea – CNMV Ploiesti

CTF Mihai I Bucuresti – CSM Bucuresti

Seria C

CNMB Ramnicu Valcea – West Star Arad

CSS Caransebes – Provolei Arad

CNNT Craiova stă

Seria D

CSS Lapi Dej – LPS Bistrita

CSS Zalau – CSS 2 Baia Mare

LPS Bihorul Oradea stă

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns